wojtekjs Napisano Listopad 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2006 ...jesli to okaze sie prawda: http://www.dvhardware.net/article14937.html Ktos wie cos wiecej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Listopad 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2006 Wujek Bill się zemści mówie wam!! Będzie ładować do Visty aplikacje które będą podkręcać kompa i kompy będą się przegrzewać !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Listopad 11, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2006 Tak się chłopcy napracowali nad zabezpieczeniami, a tu bach, na 2 miesiące przed premierą na bazarze będzie można kupić. W sumie to jest mi ich trochę żal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Listopad 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2006 Tak się chłopcy napracowali nad zabezpieczeniami, a tu bach, na 2 miesiące przed premierą na bazarze będzie można kupić. W sumie to jest mi ich trochę żal. ale zauważ że praktycznie będą mieli tego pirata przez 30 dni i BACH kurde ..nauczyli się robić zabezpieczenie przed piratami...jak nie masz neta to musisz do nich zadzwonić i sie zarejestrowac ciekawe jaka będzie cena za ultimate(wymagania min 2 gb RAM ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Listopad 11, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2006 ale zauwaz ze praktycznie beda mieli tego pirata przez 30 dni i BACH kurde ..nauczyli sie robic zabezpieczenie przed piratami...jak nie masz neta to musisz do nich zadzwonic i sie zarejestrowac ciekawe jaka bedzie cena za ultimate(wymagania min 2 gb RAM ) Przeczytaj uwazniej tego newsa Jasne, ze naganne jest to, co robia crackerzy (w wiekszosci przypadków), ale inteligentni to oni sa. Ergo: po co sie meczyc z zabezpieczeniami, skoro tylko utrudniaja zycie uczciwym uzytkownikom, a i tak zostane zlamane? Najciekawsze jest to, ze przeciez XP wymaga normalnie aktywacji, a ten który dostalem z laptopem nie. Mogliby odejsc od twierdzenia, ze aktywacja to swietne zabezpieczenie i uznali, ze to jest tylko po to, zeby wiedzieli ilu uzytkowników mniej wiecej maja i dzieki temu mogli im zapewnic lepsze wsparcie techniczne? I to tylko w pierwszym okresie, rok od premiery, a pózniej to w sumie takie piate kolo u wozu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Listopad 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 12, 2006 u mojej siostry jak zainstalowałem oryginalnego xp home edyszon 2002 to (_odrazu_ → od razu) ORT chciał aktywacji a ja nie miałem internetu:P ale potem internet naprawiłem i się zarejestrowałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Listopad 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 12, 2006 mały OT http://iik.onet.pl/1432131,1,,newsy.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Listopad 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 13, 2006 Też będe chciał kasę za windowsa, jak kupie kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi