Skocz do zawartości

Ogólny Problem

fanatico

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , widzę że chyba najczęściej zadaje pytania :P , ale taki los laika.

Problem za problemem Panowie i Panie :) . Ostatnim razem chciałem Hibernować system , ale się nie udało - wyskoczył jakiś błąd , ale tak szczerze nie pamiętam jaki ponieważ wyszedłem z pokoju a mój ojciec go wyłączył tak po wiejsku :D .

Następnie chciałem włączyć system , ale przy uruchamianiu transportu poczty stoi jakieś 6 min(nie przesadzam) - konkretnie sendmail , kawałek leci normalnie tzn tak jak wcześniej czyli wmiarę szybko i znowu staje na uruchamianie sm -client a następnie na cups . Po jakichś 10 min ładowania systemu staje na logo NVIDII jakieś 2-3 min i wkońcu mogę wpisać nazwe i hasło , ale na tym nie koniec ponieważ po wpisaniu czeka jakieś 3 min aż zobaczę pulpit.Heh , kłopotów ciąg dalszy - zanim pokaża mi się wszystkie ikonki na pulpicie mija jakieś 3 min a net to tak po 5 się włączy - i co najlepsze ze startowa , czyli w moim przypadku google się nie odpala , ale jak wybieram z ulubionych to oto właśnie forum to zaczyna działać :ph34r: (Armagedon normalnie)

Te usługi które mi tak przeszkadzały chwilowo wyłączyłem , i poszło trochę szybciej .Narazie nie włączam i kompa nie wyłączam :D

Ostatnie rzeczy jakie instalowałem to Mysql administrator , Disk Usage Analyzer i avasta o którym już pisałem ponieważ jako jedyny mi zawiesza system:D.(armagedon?? :ph34r: ).Bardzo możliwe , że ostatnio oglądane przezemnie teledyski były pozarażane jakimś syfem(kuzyna teledyski śćiągane z kazzy)!!Proszę mi chociaż pomóżcie jak to zbadać , jak sprawdzić - cokolwiek:)