mobo Napisano Listopad 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2006 Czy nie można w końcu w Fedorze zrobić automatycznego instalowania modemu adsl?? Mnóstwo ludzi przecież korzysta z tego typu modemów. Jak miałem Mandraka 10 to miał już stery do adsl i tylko się wybierało modem i wszytko było instalowane bez żadnego cudowania jak np w fedorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Listopad 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2006 Heh, ktoś musiałby napisać taki program, bo to co ma Mandriva to zamknięty program. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Listopad 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2006 heh, gdyby to było takie proste, to pewnie ktoś by to już zrobił Ale widać nie jest. Przypuszczam, że na przeszkodzie stoją głównie względy licencyjne. Jak wiadomo FC i RedHat są na tym punkcie wyczuleni - słusznie z resztą. Program do instalacji neostrady istnieje w Auroksie 12.0 i choć nie jest doskonały, to przypuszczam, że faktycznie dobrym pomysłem byłoby go trochę ulepszyć i dodać np. do repo ekstras - jeśli to możliwe oczywiście. Póki co imho instalacja neostrady w FC (przynajmniej w 5 nie wiem jak w 6) jest bardzo prosta i nie powinna sprawiać problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrick Napisano Listopad 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2006 Popieram Coppertop! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi