daniel_test Napisano Listopad 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2006 http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3741820.html i jaki bedzie najpopularniejszy Linux a moze i wkrotce OS jakby to sie sprawdzilo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczo Napisano Listopad 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2006 Na antenie stacji ukazał się materiał, w którym dziennikarze stacji informowali, że Korea Północna jest bardzo zainteresowana pozyskaniem laptopów OLPC, aby na ich bazie zbudować systemy kierowania ogniem dla swoich czołgów i artylerii. Po cholere kamera internetowa w tych lapach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrick Napisano Listopad 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2006 Zarówno B1, jak i B2 są wyposażone w dystrybucję Fedora Core systemu operacyjnego Linux. Pierwsza seria B2 miałaby jeszcze w 2007 roku trafić do dzieci w Libii, Argentynie, Nigerii i Brazylii. I bardzo dobrze! Tylko czy FC nie zacznie się koarzyć z systemami dla najuboższych? Co za tym idzie z czymś nie profesjonalnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Listopad 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2006 wlasciwie Linux jest systemem dla najubozszych -jest za darmo. Tylko, ze najubozsi wola korzystac z nielegalnego windowsa. Co do profesjonalizmu. Na czym stoji najwiecej serwerow w sieci? Najwieksze przedsiebiorstwa korzystaja z mozliwosci jakie niesie ze soba OpenSource poza tym zapytaj kolegow co maja windowsa co sadza o ludziach uzywajacych linuksa ja np dla wiekszosci moich znajomych nie-linuksiarzy jestem 31337 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Czerwiec 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2007 W poszukiwaniu filmów, które dostały jedną *(gwiazdkę), czasami naprawdę "niezłe" recenzje się trafiają, a i czasami lubię się pośmiać na filmach 3 lub nawet 4 kategorii, natrafiłem na film "Pierwsze 20 milionów", co prawda dostał aż ** ale co tam. Film jest, podobno, o tym jak to konstruowali komputer dla trzeciego świata i tak mnie naszło, film jest z 2002 roku, czy aby panowie z RedHata(czy kto tam na to wpadł) nie wzięli pomysłu z tegoż filmu. PS: Film można raczej sobie darować, choć właśnie leci na Polsacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi