Hubertus Napisano Listopad 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2006 Mam pytanie czy w FC6 64 bit już są standardowo instalowane biblioteki 32bit przy instalacji tzn. wszystkie czy większość, np do firefoxa, bo po instalacji systemu miałem zainstalowanego w dwóch wersjach 32bit i 64 bit. Tak więc ściągnąłem firefoxa 2. Do katalogu plugins wgrałem libflashplayer.so ze strony http://labs.adobe.com/downloads/flashplayer9.html i ikona na pulpicie do programu ~katalog domowy/Instalki/firefox/firefox' i działa. Na fc 64bit, firefox 2, flash 9 beta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubertus Napisano Listopad 18, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2006 Ale teraz jeszcze jak dorzucić plugin Mplayera do oglądania teledysków. ?????? Hmmmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anilen Napisano Listopad 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2006 a próbowales moze czy dziala ten plugin w firefoxie 1,5 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubertus Napisano Listopad 19, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2006 Tak też działa musisz tylko dodać plik flasha do /usr/lib/firefox-1.5/plugins/ ale nie przypadkiem do "lib64" tylko "lib" bo t się znajduje wersja 32 bitowa przeglądarki. Tak przynajmniej było u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anilen Napisano Listopad 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2006 hehe działa !!! flash na 64 bitowym systemie :D:D tylko tego mi brakowalo do normalnego dziłania. Dzieki ze o tym napisałes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubertus Napisano Listopad 19, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2006 A no już i mplayer działa mi pod firefoxem. Czyli wszystko gra. Skopiowałem chamsko katalogi plugins i components z /usr/lib/mozilla/ do ~kat.domowy/.mozilla/ później tylko sprawdziłem about:plugins pokazała sie lista wtyczek i filmy działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi