sergio Napisano Listopad 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2006 mam zainstalowana fedora core 6. Otóz gdy chce zainstalowac np. amaroKa wyskakuje mi taki komunikat: ---> Downloading header for ruby to pack into transaction set. ftp://ftp.wsisiz.edu.pl/pub/linux/fedora/...4.fc6.i386.rpm: [Errno 4] IOError: [Errno ftp error] [Errno ftp error] 502 Command REST not allowed by policy. Trying other mirror. Error: failure: ruby-1.8.5-4.fc6.i386.rpm from updates: [Errno 256] No more mirrors to try. Probowałem z repo livna i to samo proszę o pomoc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Listopad 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2006 znowu serwery przeciążone?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergio Napisano Listopad 19, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2006 znowu serwery przeciążone?? wina przeciążonych serwów czy co? bo juz sam nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrick Napisano Listopad 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2006 prawdopodobnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Listopad 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2006 [Errno 256] No more mirrors to try. to mi wygląda na przeciążone serwery.. :/ Spróbuj może póżniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi