fanatico Napisano Listopad 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 25, 2006 Witam , mam taki problemik - trzeba mi przekonwerttować baze danych - tzn tak się doczytałem , ale nie wiem czy to konieczne: Mam założone forum sklepowe , ale nie wyświetla mi polskich znaków - przynajmniej w panelu admina- nie chciałbym tego zepsuć Pomoże ktoś?? (_acha_ → aha) ORT jeszcze dodam jak to napisał kolega: zapisuje baze na hdd konwertuje gżegzółką na iso 8859-2 kasuje starą baze z serwera wrzucam przekonwertowaną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
menth0l Napisano Listopad 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 25, 2006 A dlaczego dajesz to do działu "Programowanie" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatico Napisano Listopad 25, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 25, 2006 Ponieważ PHP to skryptowy język programowania??PHP może być używane nie tylko do tworzenia stron WWW. Jego modułowa budowa pozwala także na programowanie aplikacji z interfejsem graficznym (rozszerzenie PHP-GTK), a także na wykonywanie z linii poleceń (podobnie jak Perl i Python).A poonieważ w takim właśnie dziale się znajduję ,więc pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tarcamion Napisano Listopad 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 25, 2006 poszukaj w necie coś o "iconv" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
menth0l Napisano Listopad 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 25, 2006 No cóż, dla mnie to kwestia typowo administracyjna a nie programistyczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi