ollerm Napisano Listopad 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2006 Witam. Przy instalacji prawdopodobnie XMMS lub Mplayer zmienił się język w systemie... teraz wszystko jest po angielsku Nie wiem jak przywrócić polski. W Centrum Sterowania > Region i język > jest: Country or region: Poland Languages: (pusto) Jak klikne Add language to w liście wyświetla się jedno malutkie pole, które jest puste. Jak przywrócić polski język? -- Miłosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Listopad 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2006 Podczas logowania wybierz język w GDM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ollerm Napisano Listopad 26, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2006 wybranie języka nie pomagało... ale udało się przywrócić polski. Rozwiązanie: usunełem kde-i18n-polish zainstalowałem jeszcze raz i18n dla kde 3.5.5 skopiowałem reszte lokalizacji i zadziałało -- Miłosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonteChristo Napisano Listopad 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2006 na przyszłosć export language=PL lub co tam chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ollerm Napisano Listopad 27, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 27, 2006 Dzięki Temat zamknięty... -- Miłosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi