cobra Napisano Sierpień 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2004 Wczoraj zainstalowałem sobie Fedore 2, wcześniej używałem RedHat 9. Jest jedna rzezcz która mnie wczoraj trafiła, probowałem w jądrze włączyć obsługe NTFS, Wszełem sobie w Centrum Sterowania, potem w jądo niestety pojawił się błąd, że nie rozpoznano wersji kompilacji na jaki sprzęt, najprawdopodobniej jest błędna ścieżka do źródeł jądra i nie mam pojecia co mam zrobic. Zaznacze jeszcze, że przy instalacji zazanczyłem, że ma instalować źródła. A może pomoże jak ją się jeszcze raz zainstaluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Sierpień 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2004 Z Centrum Sterowania (domyślam się, że w KDE) nie zrobisz nic z jądrem FC2. Tamten konfigurator obsługiwał jądra serii 2.4 i do jąder 2.6 nie nadaje się. Łatiwej będzie ściągnąć moduł do obsługi (tylko odczyt) ntfs z tej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danveld Napisano Sierpień 27, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 27, 2004 możesz też przekompilować jądro dodając obsługe ntfs. gdzieś już to było na forum kiedyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi