zmarekz Napisano Listopad 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2006 Witam Mam FC 5 jkernel miałem najpierw ten który jest "oryginalnie" w tej dyuystrybucji. Pobrałem uaktualnienia z wersji 2.6.15 do 2.6.18 i rozpoczął sie problem. Dzięk sie zacina podczas odtwarzania. Co mogę zrobić aby to działało ? Do tego podczas startu systemy wyświetla mi jakiś błąd ale pokazuje [OK] - gdzie znajde log ze startu systemu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
webon Napisano Listopad 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2006 Witam Mam FC 5 jkernel miałem najpierw ten który jest "oryginalnie" w tej dyuystrybucji. Pobrałem uaktualnienia z wersji 2.6.15 do 2.6.18 i rozpoczął sie problem. Dzięk sie zacina podczas odtwarzania. Co mogę zrobić aby to działało ? Do tego podczas startu systemy wyświetla mi jakiś błąd ale pokazuje [OK] - gdzie znajde log ze startu systemu ? A masz moze laptopa amilo pro np z dziwna karta dzwiekowa? jak tak to zainstaluj wczesniejszego kernela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmarekz Napisano Listopad 30, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 30, 2006 A masz moze laptopa amilo pro np z dziwna karta dzwiekowa? jak tak to zainstaluj wczesniejszego kernela Nie mam zwykłego PC z wbudowaną karta muzyczną na płycie głównej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi