wojtekjs Napisano Grudzień 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2006 http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=354757 i wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trane Napisano Grudzień 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 10, 2006 Wyłącz yum-updatesd w serwisach i jak wyżej jak? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Grudzień 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 10, 2006 w kde: start>adminisracje>Ustawienia serwera>Services Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trane Napisano Grudzień 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 10, 2006 w kde: start>adminisracje>Ustawienia serwera>Services uzywam gnome, ale i tak znalazlem wielkie dzieki teraz pozostala mi walka z flashem w operze/firefoxie ;p edit/ flash zrobiony, kto mi poleci dobre kodeki i odtwarzacz filmów divx/x.264/rmvb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Grudzień 10, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 10, 2006 http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=354757 i wszystko jasne A u mnie działa Ciekawe że z tym WiFi sterownikiem ludzie zdają się być zadowoleni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Grudzień 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 10, 2006 A u mnie działa Ja mam widać trochę starszy laptop, który źle oblicza napięcie na baterii, przez co hal źle oblicza ilość mWh (chyba). Masz szczęście po prostu Ciekawe że z tym WiFi sterownikiem ludzie zdają się być zadowoleni Mówisz o bcm43xx? Ja też byłem... Nie wiem od czego to zależy, pobawię się tym jak tylko znajdę czas. Narazie czekam na nową wersję hala. Ta z development też niestety nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Grudzień 11, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 11, 2006 Ja mam widać trochę starszy laptop, który źle oblicza napięcie na baterii, przez co hal źle oblicza ilość mWh (chyba). Masz szczęście po prostu Mówisz o bcm43xx? Ja też byłem... Nie wiem od czego to zależy, pobawię się tym jak tylko znajdę czas. Narazie czekam na nową wersję hala. Ta z development też niestety nie działa. A ja muszę czekać na nowy kernel Nie działa mi czytnik kart. Wiem że w 2.6.19 jest sterownik do tego czytnika więc skompilowałem ręcznie swój kernel No i czytnik działa przecudnie ale za to nie działa karta wifi. Sterowników ręcznie się nie da skompilować bo wywala błędów od zabica. Połowe jakoś obszedłem. Ale do końca nie skompilowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi