da_niel Napisano Grudzień 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2006 czy ja pisze niewyraznie. ta usluga sluzy oszednosci pradu -czyli jak ja wyłączyć to nie oszczędza prądu. czyli jak jest włączona to zmienia sie czestotliwosc procka a jak sie ja wylaczy to czestotliwosc jest taka jaka ustawiona w biosie. obnizyc predkosc mozna zawsze -mniejszy pobór prądu, mniejsze obroty wentyla ale i wydajnosc mniejsza. jesli zostawi sie ja wlaczona to bedzie chodzil ze zmienna czestotliwoscia. czyli jak ją wyłączyć to będzie chodził cały czas z maksymalną prędkością ale z obniżonym obciążeniem i będzie żarł więcej prądu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Grudzień 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2006 ok, ok. Moja wina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubertus Napisano Grudzień 9, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2006 nie denerwuj sie tak da_niel, zaparz sobie jakies ziola, albo co - wiemy o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi