insz Napisano Sierpień 27, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 27, 2004 mam maly a raczej potezny problem. jak kazdy czesciowy albo calkowity uzytkownik winszita musze czasami przeistalowac system. i tu pojawia sie problem. ginie mi boot loader. i co ja mam teraz biedny zrobic??? przy rh9 mialem jeszcze dyskietke z ktorej moglem odpalic (_linuxa_ → Linuksa) ORT ale w fc2 nie przyszlo mi to do lba zeby cosik takiego zrobic i teraz na tym cierpie. plizzz pomozcie nie kce mi siem przeinstalowywac fedorki bo mam na niej wazne dane. co mam zrobic????? jak odzyskac bootloadera???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Sierpień 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2004 http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...findpost&p=6757 Wyszukiwarka jeszcze działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insz Napisano Sierpień 31, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 31, 2004 wielkie dzieki jeszcze nie probowalem ale jak przyjde do domu od razu wezme sie za robote pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi