bziumik Napisano Sierpień 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2004 Z wcześniejszego posta dowiedziałem się, że w FC2 imap-a i pop-a załatwia dovecot. Nie wiem jak skonfigurować dovecot.conf , aby sendmail działał w podstawowym zakresie (pop3) oraz jak automatycznie uruchamiać dovecot-a wraz ze startem systemu (co wpisać i gdzie). bziumik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpoonMan Napisano Sierpień 30, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2004 tu masz takiego linka http://fedora.zive.net/mail.shtml wprawdzie jest tam po koreansku ale ja sobie poradzilem .... mysle ze i ty sobie poradzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bziumik Napisano Sierpień 30, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2004 Dziękuję za link, udało się, mój problem polegał na tym, że nie odhaszowałem i nie zmodyfikowałem w dovecot.conf linii protocols, a w usługach (_linuxa_ → Linuksa) ORT szukałem imap zamiast zaznaczyć dovecot. bziumik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi