Skocz do zawartości

Brak Możliwości Logowania

Roni83

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Po raz kolejny w ciągu paru dni mam taki problem mianowicie system ładuje się bez błęduw po zakończeniu ładowania zamiast zobaczyć pole logowania widze tylko niebieski ekran i myszkę i nic nie mogę zrobić. Jak to naprawić bo nie widzi mi się poraz kolejny instalowanie na nowo fedory.

zrobiłem tak jak mówiłeść z jedną różnicą jak nacisnełem alt+ctrl+F! to odpalił mi się normalnie tryb graficzny bez żadnego kłopotu wykonałem polcecenie

yum update

ale nic się niezmieniło. Nadal jest niebieski ekran ale jak wcisnę alt+ctrl+F1 to już jest wszystko w pożadku (po dłuszej chwili mam tryb graficzny) ;)

• 3 weeks later...
zrobiłem tak jak mówiłeść z jedną różnicą jak nacisnełem alt+ctrl+F! to odpalił mi się normalnie tryb graficzny bez żadnego kłopotu wykonałem polcecenie
yum update

ale nic się niezmieniło. Nadal jest niebieski ekran ale jak wcisnę alt+ctrl+F1 to już jest wszystko w pożadku (po dłuszej chwili mam tryb graficzny) ;)

ja mam tak jak nie wlacze monitora podczas ladowania systemu... :)

ale jak mi sie tak zrobi naciskam ctrl+alt+backspace i sie naprawia... (przeladowywuja sie Xy)

a exbros'owi chyba chodzilo o:

yum update

yum upgrade

wtedy zaktualizuje ci pakiety i moze pomoze.... ale ja na twoim miejscu sprawdzilbym konfiguracje grafiki i monitora...