Roni83 Napisano Grudzień 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 12, 2006 Witam Po raz kolejny w ciągu paru dni mam taki problem mianowicie system ładuje się bez błęduw po zakończeniu ładowania zamiast zobaczyć pole logowania widze tylko niebieski ekran i myszkę i nic nie mogę zrobić. Jak to naprawić bo nie widzi mi się poraz kolejny instalowanie na nowo fedory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Grudzień 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 12, 2006 Jak juz dojdziesz do tego blue-screena to przejdz na ktoras konsole tekstowa (Alt-Ctrl-F1...F6), zaloguj sie jako root i zapusc yum update Jesli nie pomoze to daj znac, zagrzebiemy glebiej... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roni83 Napisano Grudzień 13, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 13, 2006 zrobiłem tak jak mówiłeść z jedną różnicą jak nacisnełem alt+ctrl+F! to odpalił mi się normalnie tryb graficzny bez żadnego kłopotu wykonałem polcecenie yum update ale nic się niezmieniło. Nadal jest niebieski ekran ale jak wcisnę alt+ctrl+F1 to już jest wszystko w pożadku (po dłuszej chwili mam tryb graficzny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Adamczewski Napisano Grudzień 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2006 zrobiłem tak jak mówiłeść z jedną różnicą jak nacisnełem alt+ctrl+F! to odpalił mi się normalnie tryb graficzny bez żadnego kłopotu wykonałem polcecenie yum update ale nic się niezmieniło. Nadal jest niebieski ekran ale jak wcisnę alt+ctrl+F1 to już jest wszystko w pożadku (po dłuszej chwili mam tryb graficzny) ja mam tak jak nie wlacze monitora podczas ladowania systemu... ale jak mi sie tak zrobi naciskam ctrl+alt+backspace i sie naprawia... (przeladowywuja sie Xy) a exbros'owi chyba chodzilo o: yum update yum upgrade wtedy zaktualizuje ci pakiety i moze pomoze.... ale ja na twoim miejscu sprawdzilbym konfiguracje grafiki i monitora... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muru Napisano Grudzień 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2006 dokładnie macie źle skonfigurowaną grafike w Xach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi