irkowy Napisano Grudzień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2006 używam fedory od początku, ale za bardzo nie interesuje się co tam siedzi tylko działa i już, miałem przerwę pomiędzy fc3 a fc6 - no i zainstalowałem fc6 i teraz - Jak wyłączyć to selinux albo jak zrobić żeby samba działała, pomoże ktoś? przecież to dziadostwo wszystko blokuje. pomóżcie na szybko uruchomić sambę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Grudzień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2006 masz zle podejscie, poczytaj, poszukaj rozwiazan, jak bedziesz mial konkretne problemy, to wtedy postuj... jak to zrozumiesz, to wszystko zacznie dzialac... na Sambie sie nie znam, ale co do SELinuksa - nie polecam go wylaczac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irkowy Napisano Grudzień 14, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2006 http://wiki.fedora.pl/Sieci/SambaASELinux - może się komuś przyda No podejście mam może i złe ale chciałem poprostu włączyć sambę i mieć to z głowy a nie doktoryzować się z zabezpieczeń, piwo się ogrzewało . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi