fanatyk Napisano Grudzień 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 18, 2006 chcem spróbować fedory ktora dystrybucje mi polecicie fd5 czy 6 ? urzywalem juz suse kubuntu cenie linuxsa ale lubie tez odkrywanie nowych dystrybucji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_szczecin Napisano Grudzień 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 18, 2006 chcem spróbować fedory ktora dystrybucje mi polecicie fd5 czy 6 po co instalować FC5 skoro jest FC6 :?: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano Grudzień 18, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 18, 2006 pytam sie bo czesto zdarza sie ze nowa dystrybucja jest pelna nieprzyjemnych bledow ale jezeli tak pisze to zaczynam sciagac dvd wersje chyba ze ktos moglby mi podac pewny link do dvd iso zebym jakiejs "skarzonej" niesciagna ps znalazlem juz sobie zapomnialem o szukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PyraQ Napisano Grudzień 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 18, 2006 Nawet jesli są jakieś błędy ekipa z Fedory szypko pisze łatke więc jest spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Grudzień 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 18, 2006 Fedorka wg. mnie jest trudniejsza od ubuntu....ale to moje odczucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi