wookash_x Napisano Sierpień 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2004 Witam Mam takie pytanie gdzie moge znaleźć opis konfiguracji fedory 2 jako serwera do dzielenia łącza internetowego na dwa komputery - maskarada, iptables itp. Nigdy tego nie robiłem i nawet za bardzo nie wiem czego szukać. Wiem że podczas instalacji fc2 jest mozliwość wyboru opcji "serwer" ale jak go później skonfigurować. Dzięki za wszelkie porady pozdro: wookash_x p.s. a może coś innego na serwer? Co polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Sierpień 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2004 linuxindex.pl Twoim przyjacielem jest (choć to rzadko związane bezpośrednio z Fedorą...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookash_x Napisano Sierpień 29, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2004 linuxindex.pl Twoim przyjacielem jest (choć to rzadko związane bezpośrednio z Fedorą...) Dzięki, czegoś takiego właśnie szukałem pozdro: wookash_x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slimak Napisano Sierpień 31, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 31, 2004 akurat zrobienie dzielenia netu - czyli wlasciwie tylko iptables jest takie samo dla kazdej dystrybucji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi