xcracker Napisano Styczeń 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 5, 2007 Witam. W jaki sposób moge PROSTO zapdejtować KDE z 2003 roku w Red Hat 9 do nowego 3.5 jak ktoś zna sposób prosty to prosze powiedzieć I prosze mówić jak do laika Kompletnie sie nieznam na RH Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Styczeń 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 6, 2007 Minelo kilka godzin i nikt nic nie odpisal?... To ja napisze: nie da sie. Zbyt duzo, zbyt glebokich zaleznosci z podstawowymi pakietami wchodzacymi w sklad systemu. Moge sie mylic. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonteChristo Napisano Styczeń 18, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2007 popieram, nie bylo mnie bo mam troche roboty, ale odpalilem starego poczciwego PIII 333 z RH9 i zaczalem kombinowac, walnal bledem juz na samym poczatku. fatall errror....i d*pa. moze od zlej strony podszedlem, ale wg. mnie to strata czasu !!! WNIOSEK: RACZEJ UPDATE JEST BARDZO UTRUDNIONY, wrecz niemozliwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi