MitS Napisano Styczeń 7, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2007 ok mam pinga z Linuksa na windowsa i odwrotnie ... ale strony w przegladarkach sie nie uruchamiaja pod linuksem :/ moja wina czy wina znaowu jakiegos blokera ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MitS Napisano Styczeń 7, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2007 aaaa juz działa ... Dzieki chłopaki z całego serca !!!!!!!!!!!! Bez was to do teraz bym nie miał neta a tak ... jedno porzadne forum!!! Jeszcze raz wielkie ale to wielkie dzieki !!!!! Pozdrawiam i mam nadzieje ze sie odwdziecze !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fdtech Napisano Styczeń 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2007 A wpisales adresy DNS i brame w Linuksie? Brame i DNS ustaw na: 192.168.0.1 Jak nie pójdzie to DNS ustaw tj. pokazuje ci w tym polaczeniu dla neostrady (Panel sterowania/Polaczenia sieciowe/(tutaj powinna byc jakas nazwa polaczenia dla neostrady) i wybierz PPM Status (druga zakladka) - nie wiem jak jest zrobione to z NEO bo nigdy nie mialem tj. juz pisalem, ale polaczenie powinno byc) (Zakladam, ze to udostepnianie juz wlaczyles) Edit: troche za pózno wyslalem, wazne ze dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi