Nikosz Napisano Luty 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2004 compat-libstdc++-7.3-2.96.119.i386.rpm compat-libstdc++-devel-7.3-2.96.119.i386.rpm Czy ktos wie do czego sluza te dwa rpm'y ? zainstalowalem je zeby dzial al mi flash pod mozilla ale nie mam zielonego pojecia do czego one sluza:( pzd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hagakure Napisano Luty 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2004 Zdaje się, że pakiety te zapewniają biblioteki C++ dla programów kompilowanych w poprzednich wersjach GCC. Ale pewien na 100% nie jestem, więc jeśli sie mylę, niech mnie ktoś poprawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doriath Napisano Luty 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2004 http://www.hklpg.org/RPM/compat-libstdc++.html compat-libstdc++-7.3-2.96.110.i386 Standard C++ libraries for Red Hat 7.3 backwards compatibility compiler Tak wiec hagakure mial mniej wiecej racje Pozdrawiam, Doriath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi