x0x00 Napisano Wrzesień 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2004 Fedora Core 2. Biblia I kwartał 2005 Fedora Core 2 dla każdego październik 2004 Fedora Core 2. Księga eksperta Red Hat Enterprise Linux i Fedora Core 2. Wprowadzenie listopad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenhorn Napisano Wrzesień 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2004 No cóż nic tylko się cieszyć.... i szykować portfelik.. Ceny zapewne będą jak zwykle "przystępne".. Ale jak znam życie warto będzie zapłacić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Wrzesień 4, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 4, 2004 A 5 lat temu mówili ,że na Linuksie się nie da razobić Mam nadzieję, że Helion będzie wypuszczał jeszcze więcej książek, które będzie kupowało multum ludzi i przerzucało się na Linuksa Mam nadzieję ,że książki będą wysokiej jakości i przede wszystkim będą proste i oparte na wielu przykładach. Jeśli tak to zaobserwujemy wzrost użytkowników Fedoty w Polsce o 200 % Oczywiście mam taką nadzieję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Październik 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2004 Co myślicie o tej książce: http://helion.pl/ksiazki/fedoke.htm warta zakupu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Październik 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2004 Może i warto, 1080 stron wiedzy ale... Cena książki: 139.00 zł :shock: Helion czasem trochę przesadza Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi