noob07 Napisano Styczeń 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 20, 2007 Witam wszystkich, mam pytanko, jakim programem w najprostszy sposób można ujrzeć pod Windowsem XP partycję Linuksa (FC 6)? Zależy mi głównie na możliwości zapisu plików, niestety jedyne co udało mi się znaleźć to programy/wtyczki oferujące wyłącznie odczyt ext2,3. Coś namieszałem w Linuksie i zależałoby mi na skopiowaniu danych na NTFSa. Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Styczeń 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 20, 2007 Moze TO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Styczeń 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 20, 2007 jakim programem w najprostszy sposób można ujrzeć pod Windowsem XP partycję Linuksa (FC 6)? Zależy mi głównie na możliwości zapisu plików, niestety jedyne co udało mi się znaleźć to programy/wtyczki oferujące wyłącznie odczyt ext2,3. Coś namieszałem w Linuksie i zależałoby mi na skopiowaniu danych na NTFSa. Zdecyduj sie Jesli chcesz skopiowac dane z ext3 na NTFS to potrzebujesz tylko odczytu, i w takim wypadku wtyczki to wystarczajace narzedzie Np Total Commander + wtyczka pozwalajaca na odczyt dyskow linuksowych... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi