rastaman Napisano Styczeń 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 20, 2007 WITAM WSZYSTKICH JESTEM TU NOWY I PROSZĘ O ROZWIĄZANIE NASTĘPUJĄCEGO PROBLEMU Kupiłem router LANTECH HR-114Pro skonfigurowałem go pod dynamiczne IP chociaż szczerze przyznam że zrobiłem to jakimś cudem gdyż nie mam o tym pojęcia.Wszystko się sprawuje jak należy-internet mam rozdzielony na 2 komputery PROBLEM w tym że na jednym z komputerów chciałbym żeby jak to było wcześniej działał program Emule więc prosze o podanie informacji w celu poprawnej konfiguracji routera Mogę dodać zdjęcia okien konfiguracyjnych jeśli to pomoże Dodam jeszcze że korzystam z usług Chello Za pomoc z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enter1 Napisano Luty 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2007 Witam Wejdź na tą stronę i sobie poczytaj, a potem ustaw. Powinieneś ustawić 4662 TCP i 4672 UDP, to właściwie wystarczy. Te porty odblokuj też w iptables. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi