MC' Napisano Luty 27, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 27, 2007 Tzn procedura powinna wygladac tak? qmake-qt4 -project qmake-qt4 make U mnie przynajmniej nie lyka nic typu qmake-qt4 -qt4 -project w pierwsym kroku ani qtmake-qt4 -qt4 w drugim kroku nie lyka. KDevelop jest ale w wersji 3.4 niestety jeszcze nie ;( Off top Co do Twojego netu to jesli masz neostrade to nic dziwnego bo tpsa uwolnila limity i teraz nie wyrabia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 27, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 27, 2007 qmake-qt4 -project qmake-qt4 make Tak właśnie powinno to wyglądać. Jeżeli nie chodzi, to --project (nie pamiętam) U mnie przynajmniej nie łyka nic typu qmake-qt4 -qt4 -project No a powinno? Po co tam jeszcze chcesz znaznaczać, że chodzi Ci o qt4? KDevelop jest ale w wersji 3.4 niestety jeszcze nie ;(Czyli nic się nie zmieniło. Off top Co do Twojego netu to jeśli masz neostradę to nic dziwnego bo tpsa uwolniła limity i teraz nie wyrabia Zwykły lanik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stiffler Napisano Luty 27, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 27, 2007 Ostatnio sprawdzałem i nie widziałem w development kdevelop 3.4, ups ;] Wersji 3.4 jeszcze nie ma ale 3.3 już jest od dawna ;p sorry za wprowadzenie w błąd;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi