jurek_cool Napisano Luty 14, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 14, 2007 Serio .... Nie wiedziałem.... Mój błąd.... A w lapku to ja bym chciał mieć procek 64 .... To poszukam jeszcze raz odpowiedniego sterownika i wtedy dam znać co i jak (chyba że yum mi przeszkodzi).... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit664 Napisano Luty 14, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 14, 2007 a wpisz w konsoli: uname -a oraz: cat /proc/cpuinfo i wklej wynik - to nam rozwieje wątpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_cool Napisano Luty 14, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 14, 2007 Linux localhost.localdomain 2.6.18-1.2869.fc6 #1 SMP Wed Dec 20 14:51:19 EST 2006 i686 i686 i386 GNU/Linux processor : 0 vendor_id : GenuineIntel cpu family : 6 model : 14 model name : Intel® Celeron® M CPU 420 @ 1.60GHz stepping : 8 cpu MHz : 1596.056 cache size : 1024 KB fdiv_bug : no hlt_bug : no f00f_bug : no coma_bug : no fpu : yes fpu_exception : yes cpuid level : 10 wp : yes flags : fpu vme de pse tsc msr pae mce cx8 apic mtrr pge mca cmov pat clflush dts acpi mmx fxsr sse sse2 ss tm pbe nx constant_tsc up pni monitor tm2 xtpr bogomips : 3194.50 Spróbowałem ponownie ze sterownikiem którego używam na Win XP i wynik taki sam... Poczekamy, aż yum skończy prace a później zabawy ciąg dalszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit664 Napisano Luty 14, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 14, 2007 ok, czyli wiemy, że 32 bit a spróbuj użyć pliku (z Twoich sterowników) BCMWL5A.INF zamiast BCMWL5.INF bo masz oba - prawda? dodane: TU masz listę sterowników do tych kart użytych z powodzeniem z ndiswrapperem, wraz z uwagami o modyfikacjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
druid-1966 Napisano Luty 18, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 18, 2007 A załączyłeś (klawiszem z przodu na laptopie) sieć? taki bajer, co się zaświeci, jak sieć będzie podłączona. 2 dni u siebie walczyłem, a się okazało, że przełącznik był nie w tej pozycji :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi