ymon86 Napisano Luty 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 15, 2007 witam kilka dni temu zamontowałem partycje nfts i normalnie funkcjonowała dzis przez przypadek na jednej z partycji miałem folder i przez przypadek nacisłem delete na klawiaturze i myślałem ze fodler ten znajduje się w koszu! ale po otwarciu kosza nie było tego folderu i teraz mam problem nie wiem co zrobić żeby odzyskac folder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Luty 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 15, 2007 wejdz pod winde i odpal sobie jakiś program do odzyskiwania plkiów. Ja korzystałem z O&O disck recovery czy jakoś tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ymon86 Napisano Luty 15, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 15, 2007 wejdz pod winde i odpal sobie jakiś program do odzyskiwania plkiów. Ja korzystałem z O&O disck recovery czy jakoś tak. a możesz to opisać jaśniej bo 'wejść pod winde' niezbyt dużo mi mówia a i mam prośbe wyślij mi ten program na e mail [email protected] z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Luty 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 15, 2007 wejdz do systemu windows jeżeli go masz. po 2. plik ten jest wersja trial. po 3. możesz go ściągnąc (lub też inny darmowy plik) z neta np.:dobreprogramy.pl megapliki.pl etc.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
username Napisano Luty 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 15, 2007 W miejscu gdzie zamontowana jest partycja powinien byc ukryty folder .Trash-twoja_nazwa_uzytkownika wszystko co zostalo usuniete z tej partycji powinno ladowac w tym folderze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi