Jesiu Napisano Luty 27, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 27, 2007 mam pytanie czy instalacja opery 9.10 jest poprzez komende yum install opera9.10 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Luty 27, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 27, 2007 Nie, poniewaz opera*.rpm nie jest dostepna na zadnym repozytorium. Sciagasz pakiet ze strony Opery i instalujesz podwojnym kliknieciem... Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jesiu Napisano Luty 27, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 27, 2007 Darowałem sobie Operw stwierdziłem że nie jest mi potrzebna...... Za to mam inny problem nie wiem jak zgrać obraz iso na płyte .... program zawarty w fedorze nic nie dał (są jakieś błędy) i nie wiem jak zainstalować program k3b jest to program do zgrywania płyt i nie mam pojęcia jak to wgrać Prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caedo Napisano Marzec 3, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2007 Żadnych pomysłów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi