Matju Napisano Luty 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2007 Mam problem z Eclipse, otóz nie dziala mi przy php eclipse przegladarka. Czy to problem mojej konfiguracji. Próbowalem phpeclipse w wersji stable i z cvs. Moja wersja eclipse 3.1.2. Z góry dzieki za pomoc, pozdrawiam. Nie mam tam w ogóle paska adresu w tym browserze i nigdzie nie moge sie dokopac do opcji wlaczenia go . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matju Napisano Luty 21, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2007 Mam problem z Eclipse, otóż nie działa mi przy php eclipse przeglądarka. Czy to problem mojej konfiguracji. Próbowałem phpeclipse w wersji stable i z cvs. Moja wersja eclipse 3.1.2. Z góry dzieki za pomoc, pozdrawiam. Nie mam tam w ogóle paska adresu w tym browserze i nigdzie nie mogę sie dokopać do opcji włączenia go . Ok już sobie poradziłem, zainstalowałem PDP i wszystko działa, pozdrawiam i polecam PDP . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi