MitS Napisano Luty 24, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2007 Witam! Może ktoś uzna pytanie za głupie ale juz niestety nie wiem Otóż zainstalowałem DBDesigner w systemie i nie wiem jakim poleceniem go odpalić Może ktoś wie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Luty 24, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2007 Witam! Może ktoś uzna pytanie za głupie ale juz niestety nie wiem Otóż zainstalowałem DBDesigner w systemie i nie wiem jakim poleceniem go odpalić Może ktoś wie ?? Nie wiem gdzie Ty go masz zainstalowanego ale jak miałem wersje 4 to odpalałem przez /opt/DBDesigner4/DBDesigner4. Powinieneś mieć pooza tym skrót w menu... nie pamiętam dokładnie sekcji ale na pewno się tam dodawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MitS Napisano Luty 24, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2007 Cześć ... dzieki za opdowiedź! Faktycznie w tym miejscu w którym podałeś jest zainstalowany program ... A co do menu to nic nie ma ale to nie szkodzi ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi