Gość Napisano Luty 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2004 Witam. Czy jest w tej dystrybucji jakiś odpowiednik linuxconfa? MiszMasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2004 Witam. Mam jeszcze 2 pytania: 1. W mc zamiast kresek (tabele) mam litery "a", co zrobić, żeby były kreski? 2. Jak wyłączyć automatycznie uruchamiany firewall? (RH-Firewall). MiszMasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polo57 Napisano Luty 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2004 Witam Linuxconf jest tutaj http://www.solucorp.qc.ca/linuxconf/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz Napisano Luty 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2004 1. W mc zamiast kresek (tabele) mam litery \"a\", co zrobić, żeby były kreski? Zmienić kodowanie znaków - jezeli w xtermie lub załadować inną czcionkę - jeżeli w konsoli 2. Jak wyłączyć automatycznie uruchamiany firewall? (RH-Firewall). Najłatwiej - setup - i tam masz masz możliwość włączania/wyłączania usług. Tylko najlepiej robić to spod konsoli ( nie xterm - wtedy często efekt jest taki, jakby nie zapamiętał zmian :-( ) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi