siomek Napisano Marzec 4, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 4, 2007 Kupiłem sobie chłodzenie wodne z CPC. Czasami oglądam ich stronę. Ale czegoś takiego to się nie spodziewałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit664 Napisano Marzec 4, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 4, 2007 nie ma tu nic dziwnego.... to tylko komunikat przygotowany przez autora strony, nie mający nic wspólnego z przeglądarką której używasz.... Wyświetl sobie źródło strony, to sie przekonasz... Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Marzec 4, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 4, 2007 Jedno ci powiem wydałeś pieniądze w błoto miałem ich chłodzenie 2 lata temu. Szajs. Radze ci uzbierać trochę kasy i kupić porządne WC, ja mam taki zestaw: Pompa:: Laing DDC 12V 1T Chłodnica:: Black Water 122 Ultimate Zbiornik:: Swiftech MCRES-MICRO Blok CPU:: Swiftech APOGEE AM2 READY Blok NB:: Swiftech MCW30 Węże:: Innovatek 8x10mm Przezroczysty Koszt ok 1000zł Foty: http://www.m2free.net/gal/index.php?imgdir=3%20-%20WC :D :D :lol: :lol: :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siomek Napisano Marzec 5, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 5, 2007 Nie jestem maniakiem o'clockingu tylko lubię ciszę. Nie widzę sensu wydawania 3x więcej niż jest to niezbędne. U mnie sprzęt działa od 3 lat bez zarzutu. Jedynie zasilacze przez CPC wypuszczane są "nieco" za słabe. Do WC powinni dawać nieco lepsze marki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiewball Napisano Marzec 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 5, 2007 Moim zdaniem komunikat jest nietypowy. Komunikat jest przygotowany przez powiedzmy admina tej firmy i wyświetla się na wypadek błędu. Stwierdzenie "sprawdź czy jesteś połączony z internetem jest głupie" bo żeby wyświetlić stronę błędu musi się najpierw połączyć z serwerem u nich, a do tego musi być sprawne łącze internetowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi