Nikosz Napisano Luty 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2004 problem polega na tym ze : apt-get update luzz wszystko dziala apt-get upgrade w tym momencie zaczol sciagac pakiety i je instalowac nie wiem czemu nie wykryl ze mam mozille 1.6.1 i zaczol sciagac 1.4.1-18 przez to musialem instalowac znowu nowa mozille i od nowa jave i flasha jak sie przed tym zabespieczyc na przyszlosc ? pzd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hagakure Napisano Luty 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2004 nie wiem czemu nie wykryl ze mam mozille 1.6.1 i zaczol sciagac 1.4.1-18 Apt "wykrywa" tylko te programy, które były instalowane z rpm-ów. Jeśli instalowałeś Mozillę ze źródeł to jej nie widzi. Więc albo instaluj tylko z paczek albo uważnie patrz, co wybiera do aktualizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikosz Napisano Luty 9, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2004 mozille instalowalem z paczek (rpm) pzd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2004 mozille instalowalem z paczek (rpm)pzd Znasz takie powiedzenie: "Life is brutal?" Po prostu miałeś pecha- zdarza się każdemu :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek30 Napisano Marzec 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 14, 2004 może masz 2 mozille 1-6 i 1-4 apt zobaczył ze jest nowsze 1-4 niz masz i dlatego ci sciaga . proponuje #rpm -e mozilla-1.4.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi