Kosi#1 Napisano Kwiecień 12, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2007 Witam mam mały problem. Polega on na tym, że jak wejdę w dany post to odpowiedzi użytkowinków tego forum pokazują mi się zwinięte, tak jakby sam wątek, gdzie to można ustawić aby przywrócić dawny wygląd forum?? Zdjęcie: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...94ee7566a5.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreek23 Napisano Kwiecień 12, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2007 Options->Standard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Kwiecień 12, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2007 jak wchodzę w "My Controls" to mam tylko: Options . Purchase Paid Subscriptions . Manage Your Attachments . Manage Friend List . Manage Ignored Users . Email Settings . Board Settings . Change Email Address . Change Password w żadnej z tych opcji nie znalałem niczego co mogłoby usunąć mój problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreek23 Napisano Kwiecień 12, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2007 Nie MyControls tylko w danym topicu masz option jak wejdziesz. BTW pewnie w Board Settings da sie to zmienic takze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Kwiecień 12, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2007 dooobra znalazłem już :-) Dzięki wielkie..., jescze jedno pytanie? Czemu mi się to samo ustawiło?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi