krwawyjepetto Napisano Sierpień 4, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 4, 2007 Ok mogę zając sie grafiką niech programista skontaktuje sie ze mną GG 3759175 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Sierpień 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 5, 2007 Nie po to jest forum, by gadać przez GG. Po za tym jak ktoś ma propozycje na logo, niech śmiało tu pokaże. Zaraz zacznę ściągać F7, to coś dalej pokombinuje. Źródła Ubuneo są dostępne, zawierają kilka pakietów .deb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krwawyjepetto Napisano Sierpień 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 5, 2007 Moja propozycja logotypu wersja ostateczna: 24x24 32x32 48x48 64x64 Czekam na komentarze i opinie A co do przerzucania ubuneo to nie lepiej było by przerzucić program z Aurox-a 12 ? Działał dobrze a Aurox to dystrybucja oparta na Fedorze 5 wiec bliżej nam w stronę Auroxa niż chyba w stronę Ubuntu ale jak wolicie. Jednak z tego co słyszałem to ubuneo jest stabilniejsze od Auroxowego odpowiednika ale może to wynikać nie z winy programu a dystrybucji bo Aurox trochę mało był stabilny. Temat do dyskusji jeszcze //EDIT: Na forum zbyt długo się czeka aby współpraca była szybka. Wczoraj wieczorem był logotyp jest kolejny dzień popołudnie i nikt do tematu nie zajrzał. Ja nie wiem co mam robić a tak już cała grafika była by zrobiona. Nawet nie wiadomo czy logotyp jest ok. Wiec proszę o kontakt GG z głównym programistą. Będzie szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Sierpień 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 11, 2007 Logo najs tylko zaokrąglij dolny lewy róg. Co do programowania: nie mam za dużo czasu(szkoła->niby wakacje, a zapowiadali horror po nich). Moge sprawdzić, czy się kompiluje pod Fedorą, ew. nanieść poprawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krwawyjepetto Napisano Sierpień 19, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 19, 2007 kamillys nie musisz sie już trudzić. http://adiospl.wordpress.com/ Projekt jest teraz rozwijany przez adios-a jako programistę i mnie jako grafika. Jak ktoś chce sie dołączyć zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Sierpień 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 20, 2007 THX. Moge być testerem dla Sagema F@st 800. Połączenie z netem powinno być automatycznie uruchamiane wraz z logowaniem/startem systemu, oraz wznawiane, gdyby się rozłączyło(np. wymuszona zmiana IP) bez wiedzy użytkownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korkuzus Napisano Wrzesień 14, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 14, 2007 Witam. Jestem początkującym użytkownikiem Fedory. Wcześniej testowałem ubuntu i ubuneo bardzo przypadło mi do gustu. Chciałbym mieć Neo4Fedora u siebie, czy można je ściągnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krwawyjepetto Napisano Wrzesień 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2007 niestety prace nad fed-neo wciąż trwają a tak na serio dopiero tak naprawdę sie rozkręcają. Więc wersja beta wyjdzie co najmniej za miesiąc jeśli nie za dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Wrzesień 18, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2007 Mam niestety złe wieści. Moja tablica partycji została uszkodzona i niestety utraciłem wiele cennych danych w tym cały projekt. Mam jednak zamiar zacząć wszystko od początku i sądzę, że nauczony doświadczeniem wszystko pójdzie sprawnie. Czekam też na propozycje na PM odnośnie testerów, jak również osoby znające bash'a lub python'a. Tym razem nie będę trzymał wersji testowych na dysku. Obiecuję EDIT: Zapomniałem dodać. Nie ma tego złego co by na dobre wyszło. Ubuneo nie jest już rozwijane, w zamian powstało dużo lepsze http://ubudsl.ubuntu.pl/ . Myślę, że jednak warto było poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi