lolekx Napisano Maj 28, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 28, 2007 witam. zainstalowalem fedrora core 6 w minimalnej wersji na serwerze - bez grafiki etc.. wsztystkie partycje umiescilem na 1 dysku 500GB - mam jeszcze 3 dodatkowe dyski po 500GB jak mam je dodac - chce na nich umiescic katalogi ktore bede udostepnial dla windowsow przez smb... pozatym ma ktos materialy jak skonfigurowac sambe do wspolpracy z ad - czyloi zeby mi userów barla z ad ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Maj 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 29, 2007 witam. zainstalowalem fedrora core 6 w minimalnej wersji na serwerze - bez grafiki etc.. wsztystkie partycje umiescilem na 1 dysku 500GB - mam jeszcze 3 dodatkowe dyski po 500GB jak mam je dodac - chce na nich umiescic katalogi ktore bede udostepnial dla windowsow przez smb... pozatym ma ktos materialy jak skonfigurowac sambe do wspolpracy z ad - czyloi zeby mi userów barla z ad ??? poczytaj o fdisk i fstab oraz montowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolekx Napisano Maj 29, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 29, 2007 ok juz skumalem...glupie pytanko ale kto pyta nie bladzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi