lolekx Napisano Maj 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 29, 2007 witam chce zainstalowas sambe 3.0 do obslugi wy,miany plików z siecia windows ale chce ja skonfigurowac aby pobierala mi userów z windowsowego ad a nie z lokalnej bazy co musze w kilku krokach skonfigurowac lub gdzie szukac:) - materialy na temat instalacji i konfiguracji z lokalna baza userow mam z gory dziekuje za pomoc.. pozdrawiam lolekx - nowy na formu fedora.pl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreek23 Napisano Maj 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 29, 2007 O ile mnie pamięć nie zawodzi to na stronie projektu SAMBA jest obszerna dokumentacja i to nawet chyba po polsku. Nic tylko szukać i brac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano Maj 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 29, 2007 http://newbie.linux.pl/?id=article&show=305 GOOGLE.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolekx Napisano Maj 29, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 29, 2007 chodzi mi o wymiane doświadxczeń a pod podanymi linkami nie ma nic co mnie intersuje - zrodla te juz wczesniej przegladąłem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi