douglasmclloyd Napisano Czerwiec 4, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 4, 2007 (edytowane) Nieźle podsumowałi fedorę http://news.com.com/Fedora+7+unifies+Red+H...0.html?tag=item Edytowane Czerwiec 4, 2007 przez roger_sanchez87 Usunięcie nazwy roślinki występującej na pustyniach (i nie tylko) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreek23 Napisano Czerwiec 4, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 4, 2007 Niezle podsumowaly fedore, #####. http://news.com.com/Fedora+7+unifies+Red+H...0.html?tag=item Po za wulgaryzmem to nie wiem o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Czerwiec 4, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 4, 2007 Ja też nie mam zielonego pojęcia o co Ci chodzi douglasmclloyd.... O określenie Fedory "systemem dla hobbystów"? Fedora JEST systemem hobbystycznym - inaczej mówiąc - dla użytkowników domowych i zapaleńców komputerowych, jeśli tak Ci wygodniej. To określenie jest jak najbardziej adekwatne. Jeśli chcesz uzasadnienie to proszę: Dla Fedory nie ma oficjalnego wsparcia technicznego od Red Hata, czyli jest skierowana do userów którzy są w stanie sami sobie poradzić lub takich, którym wystarczy wsparcie społeczności - więc do hobbystów. No i przez hobbystów jest rozwijana (pod pieczą RH ale jednak). Poza tym, w tym określeniu nie ma nic obraźliwego, a artykuł jest czysto obiektywny - na zasadzie "przedstawiamy fakty", więc nie wiem dlaczego obrażasz autorów owego artykułu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bambus Napisano Czerwiec 4, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 4, 2007 Ja też nie wiem co w tym obraźliwego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi