Mic Napisano Czerwiec 9, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2007 A jak jest w przypadku sterowników do laptopów? np. do Firewire, Intel GMA 950, Intel Wireless LAN 802.11a/b/g , Bluetooth, USB 2.0, czytnika kart pamięci.. Bo wiem, że Linux ma niedobór sterowników. Mandriva miała problemy zainstalowaniem sterowników do jakiś urządzeń, a jak jest z Fedorą 7 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zybex_pl Napisano Czerwiec 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 11, 2007 A jak jest w przypadku sterowników do laptopów? np. do Firewire, Intel GMA 950, Intel Wireless LAN 802.11a/b/g , Bluetooth, USB 2.0, czytnika kart pamięci.. Bo wiem, że Linux ma niedobór sterowników. Mandriva miała problemy zainstalowaniem sterowników do jakiś urządzeń, a jak jest z Fedorą 7 ? Mam HP Pavilion 9210us i wszystko za wyjątkiem webcama działa czytnik kart, pilot, dvdrw, firewire, wifi( ndiswrapper ) i Beryl którym rzucam na kolana panienki w księgowości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Lipiec 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2007 Niedobór ? Nie chce mi się w to zbytnio wierzyć... Miałem niedawno przypadki z tym, że to windows odmówił posłuszeństwa obsługi urządzenia, a Linux bez problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Lipiec 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2007 Miałem taką sytuację dokładnie dzisiaj na laptopie. Wifi zadziałało dopiero pod Linuksem A do Linuksa nie doinstalowywałem nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Ch. Napisano Lipiec 28, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 28, 2007 Do pobierania polecam pod Linuksem KGet, a pod Win Free Download Manager. Mam Laptopa Toshibę Satellite A200. Sprzęt wykryło w miarę dobrze. WiFi brakuje w fedorze, kamerki nie sprawdziłem. Ogólnie Bardzo dobrze wykrywa sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi