krzysiek82 Napisano Czerwiec 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 6, 2007 Witam Mp3 odtwarza mi XMMS ale dlaczego żaden inny program dostarczony wraz z dystrybucją? Czy jest jakiś uniwersalny kodek ogólno systemowy czy każdy program musi mieć osobny? Z góry dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Czerwiec 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 6, 2007 poradnik.fedorapl.org - ciekawa lektura, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek82 Napisano Czerwiec 6, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 6, 2007 Zastosowałem się do poleceń z poradnika ale nadal nic dlatego zamieściłem posta na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Czerwiec 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 7, 2007 To znaczy jak bedziesz uzywal programów opartych tylko na jednej bibliotece z kodekami (np z Xine lub Gstreamera), to bedziesz mial ogólno-systemowy kodek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi