AlienJR Napisano Wrzesień 21, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2004 to mój setny post <jupi> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m@rtinez Napisano Wrzesień 21, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2004 Gratulujemy!! Jakby każdy z 1 127 użytkowników napisał, że to jego setny post to jak łatwo policzyć mielibyśby 1 127 takich postów w tym wątku co znaczy, że byłby to chyba najbardziej oblegany temat na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraDiavolo Napisano Wrzesień 21, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2004 Gratulujemy!! Jakby każdy z 1 127 użytkowników napisał, że to jego setny post to jak łatwo policzyć mielibyśby 1 127 takich postów w tym wątku co znaczy, że byłby to chyba najbardziej oblegany temat na forum. Błąd w obliczeniach Nie każdy może napisać takiego posta, bo nie każdy ma już 99 innych wpisów na koncie. Jja np. nie mam i nie wiem, czy kiedykolwiek będę mieć - bo jak fiat 126 p raczej wolno rozpędzam się do setki A ponadto wielu forumowiczów setkę przekroczyło już dawno i zbliża się do połówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m@rtinez Napisano Wrzesień 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2004 To był wywód czysto hipotetyczny. Zastanawia mnie tylko co to znaczy: A ponadto wielu forumowiczów setkę przekroczyło już dawno i zbliża się do połówki. ?? Z tego co czasami widzę, na forumowych statystykach niektórzy przekroczyli już pół tysiąca to dopiero zapaleńcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraDiavolo Napisano Wrzesień 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2004 Zastanawia mnie tylko co to znaczy: A ponadto wielu forumowiczów setkę przekroczyło już dawno i zbliża się do połówki. ?? Wiesz to jest tak: najpierw idzie setka, potem druga, w końcu pęka połówka. I trzeba otworzyć nową butelkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Wrzesień 22, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2004 hehe... a walsnie gdzie tu sa statystki ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Wrzesień 23, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2004 hehe... a walsnie gdzie tu sa statystki ??? http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...?act=Statistics pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi