foxe Napisano Czerwiec 12, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2007 witam przejzalem wieksza czesc forum i nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie. a mianowicie potrzebuje zeby fc podczas logowania kozystal z bazy danych a nie z pliku czy jest cos takeigo mozliwe. ew jakis skrypcik co moglby to zastapic. baza dany jest edytowana przez stronke php tam mozna zmienaiac hasla twozyc i usuwac uzutkownikow itp. z gory dziekuje za szybka odpowiedz PS byc moze szukam czegos czego nie da sie zrobic;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Czerwiec 12, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2007 No ciężko będzie. Lepiej napisać sobie skrypty w jakimś języku skryptowym np. python i zastosować mod_python w apache. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxe Napisano Czerwiec 12, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2007 a moglbys troche jasniej bo ja jestem poczatkujacy w tej branzy;p co ten skrypt ma robic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Czerwiec 12, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2007 To już wymaga podstawowych umiejętności programistycznych i minimalnej znajomości konsoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxe Napisano Czerwiec 12, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2007 umiejętności programistyczne mam;p podstawy c java php chyba wystarcza a i skrypty konsolowe tez pisałem już konsole tez trochę znam ale nie na tyle zeby sie zorientować co ma ten skrypt robić bo napisać to pewnie będę go umiał. dostanie jaka jasniejsza odpowiedz?;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi