Buziaczek987 Napisano Czerwiec 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 29, 2007 Witam Wszystkich. Ostatnio zaistalowałem sobie Linux Fedora Core 7 x86_64 i już mam problem. Gdy uruchamiam Linuksa i loguje się na konto użytkownika root, to od razu podczas startu systemu zmieenia mi się rozdzielczość ekranu, więc klikam prawym przyciskiem myszy na ekranie i wybieram Konfiguracja ekranu i tam zmianiam rozdzielczość, a następnie klikam Zastosuj i to samo się dzieje przy kolejnym starcie systemu. Proszę o pomoc w tej sprawie. Za wszelkie rady z góry serdecznie dziękuję. Dziękuję za wszystko, pozdrawiam i do widzenia. Jeżeli nie musisz to nie używaj powiększonej czcionki /Karlik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Czerwiec 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 29, 2007 Za nim coś napiszesz to pomyśl kilka razy, taka moja rada NIGDY NIE PRACUJEMY NA KONCIE ROOT-a !!!!! To nie MS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jhmichalak Napisano Czerwiec 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 30, 2007 Witam Wszystkich. Ostatnio zaistalowałem sobie Linux Fedora Core 7 x86_64 i już mam problem. Gdy uruchamiam Linuksa i loguje się na konto użytkownika root, to od razu podczas startu systemu zmieenia mi się rozdzielczość ekranu, więc klikam prawym przyciskiem myszy na ekranie i wybieram Konfiguracja ekranu i tam zmianiam rozdzielczość, a następnie klikam Zastosuj i to samo się dzieje przy kolejnym starcie systemu. Proszę o pomoc w tej sprawie. Za wszelkie rady z góry serdecznie dziękuję. Dziękuję za wszystko, pozdrawiam i do widzenia. Jeżeli nie musisz to nie używaj powiększonej czcionki /Karlik Centrum sterowania->urządzenia peryferyjne->ekran->zastosuj przy starcie KDE (o ile pracujesz z KDE ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi