tmodelsk Napisano Wrzesień 23, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2004 Witam. Lama jestem straszna. Instaluje firefox-a, i mi sie pyta o destination directory. Proponuje mi ten katalog skad instaluje czyli /home/.... . A to chyba nie najlepsze miejsce na program ktory ma byc dla wszystkich w systemie. Gdzie w linux-ie sa binaria programow ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
botul Napisano Wrzesień 23, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2004 /usr/bin lub /usr/local/bin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M-A-R-E-K Napisano Wrzesień 23, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2004 tmodelsk nie instaluj firefox'a sciagnij sobie *.rpm za pomoca apt-get Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz Napisano Wrzesień 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 24, 2004 apt-get stanowczo zaoszczędzi Ci wielu pytań i problemów a apt-get + synaptic spowoduje że będziesz się czuł jak w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi