tedibeer Napisano Lipiec 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 8, 2007 Witam Mam drukarkę KonicaMinotla 2300W. Problem jest tego typu że drukarka strasznie wolno przetwarza dane do druku. Wydruk strony testowej trwa ok 5 minut. Podłączona jest przez USB. Ten sam problem mam z drukarką KonicaMinolta 1400W też tak wolno przetwarza dane. Nie wiem czy to wina Cups-a (instalowałem na kilka sposobów , spod przeglądarki na localhost:631, jak też z kreatorów i to pod KDE jak i pod GNOME) . Ten sam problem miałem na Ubuntu 6.10. Czy ktoś spotkał się z takim problemem ?? Pozdrawiam Ok już jest dobrze , zaktualizowałem Cups , ale pojawił się inny problem, jak wysyłam zadanie do druku spod Firefoxa to zamyka się Firefox.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Lipiec 9, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 9, 2007 Odpal Firefoksa z terminala, i gdy będzie sie wywalał, powinien wypluć jakiś opis. Wklej go tutaj. Poza tymm, czy wysłane zadanie pojawia skię w kolejce wydruku/historii drukowania? PS - nie pisz posta pod postem - używaj opcji edytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi