loki Napisano Wrzesień 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 24, 2004 witajcie:) Jestem poczatkujacym uzytkownikiem (_linuxa_ → Linuksa) ORT i zainstalowalem sobiefc2 . Powie mi ktos jak zamontowac twardy dysk (fat32) i cdromqi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Wrzesień 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 24, 2004 witajcie:) Jestem poczatkujacym uzytkownikiem (_linuxa_ → Linuksa) ORT i zainstalowalem sobiefc2 . Powie mi ktos jak zamontowac twardy dysk (fat32) i cdromqi? Pewnie ze pomozemy ale najpierw obiecaj że przeczytasz (i bedziesz stosował) REGULAMIN ---> http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...?showtopic=1058 pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Wrzesień 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 24, 2004 najpierw przeczytaj jakies artykul na temat linuksa, np: http://www.linuxpub.pl/man/?uniq_linuxpub=...927c1810d78525b i wtedy zapytaj, inaczej to forum zapełni się pytaniami w stylu: a co to jest /home po co root, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dev Napisano Wrzesień 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 24, 2004 Co do montowania to pewnie: mount /dev/Twój_dysk /p-kt/montowania Przykład: Montuje swoją partycje (/dev/hda6 jako /mnt/dane) czyli w konsoli jako root: mount /dev/hda6 /mnt/dane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loki Napisano Wrzesień 26, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 26, 2004 ee dzieki chlopaki juz sobie poradzilem:) mianowicie: mount -t vfat /dev/sda1 /mnt/win_c .... tak samo z win_d , wpisy do fstab zrobilem i wsio chodzi gicio tnx;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwafafiki Napisano Wrzesień 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 26, 2004 sda? windowsa na pendrivie zainstalowales czy co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Wrzesień 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 26, 2004 sda? windowsa na pendrivie zainstalowales czy co wlasnie ciekawe czy sie da, to bym sobie na flasha zainstalowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loki Napisano Wrzesień 27, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 27, 2004 nie poprostu dostalem z miecha temu nowego kompa i mam dysk na serialu ata;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi