DEMON Napisano Wrzesień 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 24, 2004 mam problem - dziewczyna skasowala mi zdjecia golych babek (fajne zdjecia) czy system przechowuje moze gdzies te skasowane dane - czy (_odrazu_ → od razu) ORT kasuje je definitywnie - dodam ze komp byl juz restartowany ? help w koszu ich (_niema_ → nie ma) ORT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Wrzesień 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 24, 2004 hehehehe..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz Napisano Wrzesień 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 24, 2004 dziewczyna - DEMON 1:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Wrzesień 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 24, 2004 mam problem - dziewczyna skasowala mi zdjecia golych babek (fajne zdjecia) czy system przechowuje moze gdzies te skasowane dane - czy (_odrazu_ → od razu) ORT kasuje je definitywnie (...) (...) ja myślę, że jak te fotki były tak fajne jak mówisz - to system Ci już ich nie odda (zabunkrował je pewnie gdzieś w szafce pod kluczem) - a niech też ma coś z życia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
charon Napisano Wrzesień 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 24, 2004 Pokasuj jej coś. Pewnie ma jakichś kulturystów w stringach (na zdjęciach). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz Napisano Wrzesień 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 24, 2004 Lepiej nic jej nie kasuj - bo jak Ci odda to możesz szukać całego systemu a nie tylko zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alexiej Napisano Wrzesień 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 24, 2004 Moze jest ratunek O ile tylko masz ext2 to powinienes zobaczyc: http://www.linux.sky.pl/teksty/odzyskiwanie.html nie probowalem, ale z tego co czytalem powinno pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi