MacPhisto Napisano Wrzesień 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 24, 2004 Co lepsze? KDE czy GNOME ? Gdzie w Fedorce ustawia sie co ma sie domyslnie ladowac??? Obecnie mam Gnoma a chcialbym korzystac z KDE a nie wiem gdzie sie to ustawia... Pozdrawiam Maciek [MacPhisto] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz Napisano Wrzesień 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 24, 2004 1. Przeczytaj Regulamin 2. Pytanie w stylu: Co lepsze XXX czy YYY - należy stawiać w HydePark - tam jest miejsce ich i wojen przez nie rozpętywanych 3. Szukaj ( na tym forum TYLKO NIE PRZY UŻYCIU SHOUT'A ) a znajdziesz wiele odpowiedzi ( nawet na te pytania których jeszcze nie zadałeś ) Pamiętaj że jak masz jakiś problem to zapewne nie jesteś z nim pierwszy i pewnie już istnieje gotowe rozwiązanie - wystarczy poszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Wrzesień 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 24, 2004 kde czy gnome zobacz : http://www.lynucs.org/?gnome http://www.lynucs.org/?kde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacPhisto Napisano Wrzesień 25, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 25, 2004 Aha ok! to sorki za to byanie co lepsze! Ale mam nadal pytanie bo mam Gnoma a chce miec domyslnie KDE! jak to zmienic? Pozdrawiam Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Wrzesień 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 25, 2004 chyba chodzi Ci o switchdesk - jest tez do niego gui, ja to switchdesk+gui sciagnalem przez (_apt'a_ → apta) ORT .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi