adams24 Napisano Wrzesień 4, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 4, 2007 Heh wszytko na nic, troche się pobawiłem, cos (_jush_ → już) ORT kumam w tym temacie (hylafax). Ładnie zaproponowałem taka innowację, władzom, a tu nici. Nie ma zgody przełożonych na wdrożenie takiego systemu. Nie wiem może za słabo przedstawiłem plusy takiego rozwiązania. Przyzwyczajenie do wersji papierowej chyba bierze górę. Nie wiem jak ich ugryść żeby to przełkneli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lotos flower Napisano Wrzesień 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2007 Heh wszytko na nic, troche się pobawiłem, cos (_jush_ → już) ORT kumam w tym temacie (hylafax). Ładnie zaproponowałem taka innowację, władzom, a tu nici. Nie ma zgody przełożonych na wdrożenie takiego systemu. Nie wiem może za słabo przedstawiłem plusy takiego rozwiązania. Przyzwyczajenie do wersji papierowej chyba bierze górę. Nie wiem jak ich ugryść żeby to przełkneli. zaproponuj im testowo takie rozwiązanie np w jednym sekretariacie. Postawienie takiego systemu dla jednego 2 osobowego biura wymaga tylko jakiegos starego komputera i modemu. Ja zaproponowałem takie rozwiązanie jednej firmie dla której pracuje i tam dział marketingu korzysta z niego już 2 miesiące. Działa to na jakimś starym celeronku 533 z 128 ram i debianie. Do tego 2 faxmodemy rockwella zewnętrzne, kupiłem jakieś stare na allegro. System się sprawdził i zaproponowali mi rozszerzenie tego do 5 modemów, tak żeby serwer mógł osbługiwać jeszcze więcej wychodzących faksów dziennie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi