adams24 Napisano Lipiec 26, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 26, 2007 Hej wziąłem sie za robotę z tym Hylefaxem no i na klientach windowsowych niby ok dziła ale poszedłem dalej chciałem uruchomoć fax jako drukarkę tak aby można drukowac od razu z progamów na fax mam takie kroki do wykonania: 3. restart lpd and samba 4. On your client, install a new printer with a postscript driver (like an Apple Laserwriter) to print to \\YOURSERVER\faxlp No i moje pytanie co to jest lpd ??? I drugie pytanie: \\YOURSERVER\faxlp nie mam takiego zasobu ja faxlp ??? Mam zainstalowac drukarke postscript a tu nie ma takiego zasobu. Ktoś pomoże ??? postepuje wg tej instrukcji: Instrukcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Lipiec 26, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 26, 2007 No i moje pytanie co to jest lpd ??? Musisz troche doczytac, a zaczac mozesz od tego -> http://www.linux-foundation.org/en/OpenPri...PDDocumentation Ale na przyszlosc wykaz troche inicjatywy! Google Twoim przyjacielem... Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Lipiec 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 30, 2007 \\YOURSERVER\faxlp nie mam takiego zasobu ja faxlp ??? Mam zainstalowac drukarke postscript a tu nie ma takiego zasobu. Ktoś pomoże ??? mam nadzieję, że chociaż zmieniłeś "YOURSERWER" na nazwę Netbiosową Twojego serwera samby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi